Dank je wel dat je de moeite neemt om erachter te komen wie Jan is!


Ik vind dat leuk want in mijn ogen begint het daarmee. Wie is het achter die camera? Zo zou ik er dolgraag achter komen wie jij bent of wie jullie zijn.
Een fotoshoot is een synergie tussen jullie en mij en hoe kun je die nu het best laten werken door elkaar wat beter te leren kennen?!


Laat ik beginnen met wat over mezelf en mijn werk te vertellen. Eigenlijk ben ik een hele normale, rustige jongen/man van 33 jaar, afkomstig uit Friesland. Friese nuchterheid en een heldere kijk op veel dingen maken mij tot een rustig persoon die zich niet heel snel druk maakt.
Fotografie is voor mij een uitlaatklep waar ik al mijn creativiteit en opgedane kennis in kwijt kan.
In mijn fotografie hou ik ervan om emoties te vangen. karaktereigenschappen vast te leggen en af te stappen van de poses zoals we die door de jaren heen gewend zijn. Daarbij wil ik het licht gebruiken om jullie zo mooi mogelijk in dat beeld te vangen. Een beeld wat draait om jullie!


Daarin komt die synergie weer terug want dat kan alleen als jullie mij helemaal vertrouwen, kennen en jullie heerlijk op jullie gemak met mij een mooie wandeling kunnen maken waarin ik de momenten vastleg.


Of het nu gaat om jullie bruiloft, een romantische loveshoot of jullie kids, stuur me een mailtje, laten we afspreken en laten we er samen iets waanzinnigs van maken.


Ik heb er zin in!

Jan Dijkstra
Jan Dijkstra