Foto's

Hoe kun je nu beter een fotograaf selecteren door zijn of haar werk te bekijken. Natuurlijk is de prijs belangrijk, maar uiteindelijk gaat het om het resultaat.


Bekijk de foto's...

Corporate shoots

Jouw bedrijf verdient de maximale aandacht. Of het nu gaat om een website, een publicatie in een blad ofeen goede advertentie.


Bekijk de mogelijkheden...

Prijzen & tarieven

Om het eenvoudig en duidelijk te houden heb ik voor je een aantal variërende pakketten samengesteld. Bekijk ze snel om te kijken of dit bij jou past.


Naar prijzen & tarieven...

Fotoshoots

Een fotoshoot hoort een feestje te zijn. In de studio, op een mooie lokatie, alleen of met het hele gezin, een uurtje gezelligheid met een prachtig resultaat. Een fotoshoot kan op heel veel verschillende mogelijkheden. Je kan kiezen voor een mooie buitenlokatie, binnenlokatie of gaan we de studio in. Uiteindelijk telt het resultaat zoals jij het wil en daar doe ik mijn best voor.

Fotoshoots op lokatie

Bewust kiezen voor een lokatie, wat is er nu mooier dan dat. Misschien is het een plek met een speciale herinnering, een waardevolle plek of gewoon omdat je er vaak komt en het voor jou speciaal is. Samen bespreken we de mogelijkheden en de juiste tijd wanneer die plek op haar mooist is.

Fotoshoots in de studio

Ik beschik over een eigen studio die gevestigd is in Leeuwarden. Een heerlijke frisse ruimte waar ik gebruik kan maken van veel daglicht, voor mooie lichte, frisse foto’s, maar ook met de mogelijkheid tot het maken van de meest uiteenlopende fotoshoots met een goed doordacht lichtplan. Op deze manier kunnen we portretten maken met een zeer bijzondere uitstraling.

Haar, make-up.. Glamourshoots!

Hoe gaaf is het om voor een fotoshoot jezelf helemaal mooi te laten maken om zo een waanzinnige fotoserie van jezelf te krijgen. Natuurlijk wordt in de modewereld dit standaard gedaan voor een shoot en dit is zeker allemaal mogelijk. Bekijk het portfolio voor een aantal voorbeelden van deze shoots.

Groepsfoto’s

Je kan bij mij terecht voor individuele shoots, mooie foto’s van je kind(eren), maar ook met de hele familie of vriendengroep. Neem contact met met me op voor de mogelijkheden.

Interieuren

Heb jij een mooi huis en een woonkamer waar je trots op bent? Wat is er nu mooier dan deze professioneel te laten fotograferen. Zeker voor de zakelijke markt is dit erg interessant, je kan door middel van foto’s je bedrijf geweldig naar buiten brengen. Neem contact met me op om in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden te bespreken, jouw wensen aan te horen en wat ik hierin voor jou kan betekenen.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor een gezellig en vrijblijvend gesprek om alle mogelijkheden door te spreken en eens kennis met elkaar te maken!