Foto's

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Bekijk snel mijn portfolio zodat jullie zelf kunnen zien of mijn stijl en foto’s bij jullie passen!


Bekijk de foto's...

Trouwalbums

Prachtige trouwalbums die niet alleen nu, maar ook over jaren nog steeds mooi zijn. Bekijk de mogelijkheden en overtuig u zelf!


Bekijk de mogelijkheden...

Prijzen & tarieven

Ik heb voor jullie drie variërende pakketten samengesteld. Echter een bruiloft fotograferen is maatwerk. Alles is aan te passen.


Naar prijzen & tarieven...

Bruidsfotografie

Welkom op de bruidsfotografiepagina van Jan Fotografie. Jullie gaan trouwen en zoeken hiervoor een leuke en bovenal proffessionele fotograaf. Alvast van harte gefeliciteerd met jullie mooie voornemen en ontdek wat ik voor jou kan betekenen.

Kant en klare pakketten

Zoals te zien, vind je hier alles wat je wilt weten over wat ik voor jullie kan betekenen. bruidsfotografie is maatwerk, maar toch heb ik getracht het wat overzichtelijker te maken door middel van kant-en klare pakketten. Deze pakketten zijn gebaseerd op bruiloften die ik heb mogen fotograferen en de praktijk leert dat je hier vaak goed mee uit de voeten kunt.

Trouwalbums

Om het helemaal af te maken heb ik voor jullie alle mogelijkheden nog even op een rijtje gezet voor wat betreft de trouwalbums. Handgemaakt, hoogwaardig en bijzonder mooie albums in allerlei soorten, kleuren en maten. Eigenlijk te veel om op te noemen! Leer e kennen in een gesprek en ervaar de kwaliteit en sfeer van dit hoogstaand produkt.

De fotograaf

Wat minstens zo belangrijk is is de vraag, past de fotograaf bij jullie. Hij of zij is natuurlijk aanwezig op júllie dag.
Ik nodig jullie daarom ook van harte uit om contact op te nemen met me en geheel vrijblijvend een afspraak te maken. Dit om kennis met elkaar te maken onder het genot van een kop koffie of thee en om eventuele onduidelijkheden weg te halen en jullie vragen te beantwoorden.

Mijn portfolio

Natuurlijk kun je ook de portfolio bekijken, deze is altijd zo up-to-date mogelijk om een goede indruk te krijgen van mijn stijl van werken en of dit bij jullie smaak aansluit.

Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor een gezellig en vrijblijvend gesprek om alle mogelijkheden door te spreken en eens kennis met elkaar te maken!